Nova Internet-stranica Ustavnog suda Bosne i Hercegovine

 

 
Poštovani korisnici!

Službena Internet-stranica Ustavnog suda Bosne i Hercegovine rekonstruirana je i u potpunosti redizajnirana uz pomoć Ministarstva vanjskih poslova Kraljevine Norveške i Ambasade Kraljevine Norveške u Bosni i Hercegovini iz sredstava granta za implementaciju projekta BHZ-13/0019 “Podrška Ustavnom sudu Bosne i Hercegovine”, koji je odobrilo Ministarstvo vanjskih poslova Kraljevine Norveške.

Podrška Ministarstva vanjskih poslova Kraljevine Norveške Ustavnom sudu Bosne i Hercegovine u vidu granta, usmjerena na poboljšanje tehničkih kapaciteta Ustavnog suda Bosne i Hercegovine i obuku zaposlenika, predstavljala je veoma važan korak u kompletiranju sistema IT podrške radu Ustavnog suda Bosne i Hercegovine i doprinijela je većoj efikasnosti i ažurnijem radu Ustavnog suda Bosne i Hercegovine.

Sredstva granta su u cijelosti upotrijebljena za izradu sistema za upravljanje predmetima u Ustavnom sudu Bosne i Hercegovine, izradu web-sitea, nabavku kompjuterske opreme, nabavku licenci za software, te edukaciju stručnih saradnika.

Zahvaljujemo Ministarstvu vanjskih poslova Kraljevine Norveške i Ambasadi Kraljevine Norveške u Bosni i Hercegovini za podršku.

Podijeli
Copyrights @ 2024 Ustavni sud BiH Sva prava zadržana.