Nova Internet-stranica Ustavnoga suda Bosne i Hercegovine

 

 
Poštovani korisnici!
 

Službena Internet-stranica Ustavnoga suda Bosne i Hercegovine rekonstruirana je i u potpunosti redizajnirana uz pomoć Ministarstva vanjskih poslova Kraljevine Norveške i Veleposlanstva Kraljevine Norveške u Bosni i Hercegovini iz sredstava granta za implementaciju projekta BHZ-13/0019 “Potpora Ustavnome sudu Bosne i Hercegovine”, koji je odobrilo Ministarstvo vanjskih poslova Kraljevine Norveške.

Potpora Ministarstva vanjskih poslova Kraljevine Norveške Ustavnome sudu Bosne i Hercegovine u vidu granta, usmjerena na poboljšanje tehničkih kapaciteta Ustavnoga suda Bosne i Hercegovine i obuku uposlenika, predstavljala je veoma važan korak u kompletiranju sustava IT potpore radu Ustavnoga suda Bosne i Hercegovine i doprinijela je većoj efikasnosti i ažurnijem radu Ustavnoga suda Bosne i Hercegovine.

Sredstva granta su u cijelosti upotrijebljena za izradu sustava za upravljanje predmetima u Ustavnome sudu Bosne i Hercegovine, izradu web-sitea, nabavku računarske opreme, nabavku licenci za software, te edukaciju stručnih suradnika.

Zahvaljujemo Ministarstvu vanjskih poslova Kraljevine Norveške i Veleposlanstvu Kraljevine Norveške u Bosni i Hercegovini za potporu.

Podijeli
Copyrights @ 2024 Ustavni sud BiH Sva prava zadržana.