Посјета амбасадора Johanna Sattlera

Његова екселенција амбасадор Johann Sattler, шеф Делегације Европске уније у Босни и Херцеговини и специјални представник Европске уније у Босни и Херцеговини, посјетио је данас Уставни суд Босне и Херцеговине.

Амбасадора Sattlera у радну посјету примили су предсједница Уставног суда Босне и Херцеговине Валерија Галић и потпредсједници Уставног суда Босне и Херцеговине Мирсад Ћеман и Златко М. Кнежевић.

Саговорници су разговарали о свим изазовима који стоје пред Уставним судом БиХ у његовом даљњем раду. Посебан акценат је стављен на неизвршење одлука Уставног суда БиХ. Такође, предсједница Уставног суда Валерија Галић је амбасадору Sattleru захвалила на досадашњој сарадњи и свесрдној подршци коју је Уставном суду пружила Делегација Европске уније на челу с амбасадором Sattlerom.

Амбасадор Sattler је захвалио на пријему, размјени мишљења и информацијама које је приликом посјете добио од предсједнице Галић и потпредсједника Ћемана и Кнежевића, те пожелио Уставном суду Босне и Херцеговине успјешан наставак рада.