Посјета предсједника највиших судова у Босни и Херцеговини

Весна Станковић-Ћосовић, предсједница Врховног суда Федерације Босне и Херцеговине, Весна Антонић, предсједница Врховног суда Републике Српске, и Дамјан Кауриновић, предсједник Апелационог суда Дистрикта Брчко Босне и Херцеговине, посјетили су данас Уставни суд Босне и Херцеговине.

Предсједнике највиших судова у Босни и Херцеговини примио је предсједник Уставног суда Босне и Херцеговине Мато Тадић са сарадницима – регистраром Звонком Мијаном и шефицом Кабинета предсједника Ердом Зачирагић.

Предсједник Тадић је предсједнике највиших судова у Босни и Херцеговини упознао с радом Уставног суда, његовим значајем и позицијом у уставноправној структури Босне и Херцеговине. Циљ овог састанка је унапређење досадашње сарадње између Уставног суда БиХ и највиших судова у Босни и Херцеговини.

Предсједници највиших судова у Босни и Херцеговини су захвалили на пријему, размјени мишљења и информацијама које су приликом посјете добили од предсједника Тадића, те пожељели Уставном суду БиХ успјешан наставак рада.