Posjet ravnatelja Ureda Fondacije „Konrad Adenauer“

  

Sven Petke, ravnatelj Ureda Fondacije „Konrad Adenauer“ u Bosni i Hercegovini posjetio je danas Ustavni sud Bosne i Hercegovine.

Ravnatelja ovoga ureda je primio predsjednik Ustavnoga suda Bosne i Hercegovine Zlatko M. Knežević sa suradnicima, generalnim tajnikom Natašom Vuković i šeficom Kabineta predsjednika Erdom Začiragić.

Predsjednik Knežević je sa ravnateljem Fondacije „Konrad Adenauer“ u Bosni i Hercegovini razgovarao o radu Ustavnoga suda, njegovu značaju i poziciji u ustavnopravnoj strukturi Bosne i Hercegovine. Tijekom sastanka razmijenjena su veoma pozitivna iskustva o dosadašnjoj uspješnoj suradnji Fondacije „Konrad Adenauer“ i Ustavnoga suda BiH, te iskazan obostrani interes da se nastavi ova uspješna suradnja. Poseban naglasak je stavljen na buduću edukaciju mladih pravnih stručnjaka iz Ustavnoga suda Bosne i Hercegovine.

Gospodin Petke je zahvalio na prijemu, razmjeni mišljenja i informacijama koje je prilikom posjeta dobio od predsjednika Kneževića. Istaknuo je važnost uloge Ustavnoga suda Bosne i Hercegovine u pravnome sustavu Bosne i Hercegovine, te poželio Ustavnome sudu Bosne i Hercegovine uspješan nastavak rada.

 
Podijeli
Copyrights @ 2022 Ustavni sud BiH Sva prava zadržana.