Posjet veleposlanika Johanna Sattlera

Njegova Ekscelencija veleposlanik Johann Sattler, šef Delegacije Europske unije u Bosni i Hercegovini i specijalni predstavnik Europske unije u Bosni i Hercegovini, posjetio je danas Ustavni sud Bosne i Hercegovine.

Veleposlanika Sattlera u radni posjet primili su predsjednica Ustavnog suda Bosne i Hercegovine Valerija Galić i dopredsjednici Ustavnog suda Bosne i Hercegovine Mirsad Ćeman i Zlatko M. Knežević.

Sugovornici su razgovarali o svim izazovima koji stoje pred Ustavnim sudom BiH u njegovom daljnjem radu. Poseban akcent je stavljen na neizvršenje odluka Ustavnog suda BiH. Također, predsjednica Ustavnog suda Valerija Galić je veleposlaniku Sattleru zahvalila na dosadašnjoj suradnji i svesrdnoj potpori koju je Ustavnom sudu pružila Delegacija Europske unije na čelu s veleposlanikom Sattlerom.

Veleposlanik Sattler je zahvalio na prijemu, razmjeni mišljenja i informacijama koje je prilikom posjeta dobio od predsjednice Galić i dopredsjednika Ćemana i Kneževića, te poželio Ustavnom sudu Bosne i Hercegovine uspješan nastavak rada.

Copyrights @ 2024 Ustavni sud BiH Sva prava zadržana.