Posjet veleposlanika i predsjedatelja Arbitražnog tribunala za spor o međuentitetskoj liniji razgraničenja u području Brčkog i prvog zamjenika visokog predstavnika i supervizora za BD

Njegova Ekscelencija veleposlanik John Clint Williamson, predsjedatelj Arbitražnog tribunala za spor o međuentitetskoj liniji razgraničenja u području Brčkog, i Michael Scanlan, prvi zamjenik visokog predstavnika i supervizor za Brčko distrikt, sa suradnicima su 12. studenog 2021. godine posjetili Ustavni sud Bosne i Hercegovine.

Njegovu Ekscelenciju veleposlanika Williamsona i gospodina Scanlana u radni posjet primio je predsjednik Ustavnog suda Bosne i Hercegovine Mato Tadić sa suradnicima.

Predsjednik Tadić je s veleposlanikom Williamsonom i gospodinom Scanlanom razgovarao o radu i funkcioniranju Brčko distrikta Bosne i Hercegovine, kao i o radu i funkcioniranju Ustavnog suda Bosne i Hercegovine u pravnom sustavu Bosne i Hercegovine.

Veleposlanik Williamson i gospodin Scanlan su zahvalili na prijemu, razmjeni mišljenja i informacijama koje su prilikom posjeta dobili od predsjednika Tadića. Istaknuli su važnost uloge Ustavnog suda Bosne i Hercegovine u pravnom sustavu Bosne i Hercegovine, posebno u zaštiti ustavnopravnog poretka u Brčko distriktu, te poželjeli Ustavnom sudu Bosne i Hercegovine uspješan nastavak rada.

Copyrights @ 2024 Ustavni sud BiH Sva prava zadržana.